Avtor: zudomzale Objavljeno: 6. 12. 2018

Domžale so bile ponovno skupaj na poti

Športna dvorana Domžale je tako kot vsako leto gostila dobrodelni koncert Župnijske Karitas Domžale v petek 9. 11., ki že leta nosi naslov »Skupaj na poti« .

Nastopajoči glasbeniki so obiskovalcem pripravili nepozaben večer, ti pa so z udeležbo na koncertu naredili še nekaj dobrega in plemenitega, saj bo Župnijska Karitas Domžale vsa zbrana sredstva namenila za pomoč ljudem v stiski.

»Pred nami je čudovit glasbeni večer. Pa ne le glasbeni večer, temveč tudi večer odprtih src, veselja in sočutja. Zato pustite, da vas potegne iz rutine vsakdana in se vas dotakne. Z glasbo, besedo, vzdušjem in z željo, da bi naredili nekaj dobrega,« je v uvodu zbrane nagovoril povezovalec prireditve Marjan Bunič , ki se je tudi zahvalil glavnemu pokrovitelju koncerta Lavacu, podjetju za gradbeništvo in trgovino d.o.o. , donatorjem koncerta, nastopajočim ter obiskovalcem.

Dobrodelni koncert je popestril tudi legendarni Stane Vidmar. Na letošnjem dobrodelnem koncertu so nastopili: Domžalski rogisti, Gamsi, Tamburaški orkester Danica iz Dobravelj, Mladinski pevski zbor Amen, Nastja Omahna in Teja Komar, Ivan Hudnik, La petite pomme, Stane Vidmar, Grajski oktet in ansambel Skrivnost.

Dobrodelnega koncerta so se udeležili tudi pomožni ljubljanski škof msgr. dr. Franci Šuštar, ki je bil skupaj z Občino Domžale tudi častni pokrovitelj prireditve, podžupanja Občine Domžale mag. Renata Kosec , predsednik Škofijske Karitas Ljubljana Marko Čižman , direktor Škofijske Karitas Ljubljana Jože Kern , predsednik KS Slavka Šlandra Domžale Marjan Ravnikar , domžalski župnik mag. Klemen Svetelj ter še nekateri gostje. Tako kot je že običaj, so nekaj besed obiskovalcem koncerta namenili tudi gostje.

povzeto po domzalec.si