Avtor: zudomzale Objavljeno: 24. 01. 2021

3. nedelja med letom

Na razpolago imate novo številko Družine ter Župnijski list.

Hvala za vaš dar, ki ga namenjate za potrebe župnije ali za nas duhovnike.

Še jutri (ponedeljek) imate čas za podaljšanje naročnin na verski tisk za leto 2021, potem bomo naročnine oddali naprej. Vabljeni tudi k nakupu knjige Zgodovina fare Domžale.

V ponedeljek zaključujemo teden molitve za edinost kristjanov. Naj naša prizadevanja v tej smeri ne bodo zgolj v tem tednu, ampak si vedno znova prizadevajmo, da bomo edini v veri, upanju in ljubezni!

Čeprav se v šoli sproščajo ukrepi glede prve triade, zaenkrat verouk ohranjamo v obliki, kot smo ga imeli do sedaj – torej na daljavo.

Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Šentvidu v Ljubljani vabita na dneve odprtih vrat od 30. januarja do 11. februarja 2021. Zaradi epidemije bodo vsi dogodki potekali preko spleta na naslovu: vpis.stanislav.si

 

DOGODKI ČEZ TEDEN

Danes obhajamo 3. nedeljo med letom – nedeljo Božje besede. Vzemimo večkrat v roke Sveto pismo ter iz žive Božje besede črpajmo modrost za vsakdanje življenje.

Prihodnja nedelja bo 4. nedelja med letom, goduje sv. Janez Bosko, ustanovitelj salezijancev. Ob 10.00 bo prenos svete maše po internetu – maša je brez ljudstva, po maši možnost za prejem svetega obhajila do 11.45.